Link Magic vivaSMS pentru inscriere pe www.vivasms.ro

Foloseste linkul magic de mai jos pentru a te inscrie:
http://www.vivasms.ro/h/05e0d84a74


Fii pregatit sa profiti de toate avantajele pe care ti le ofera aceasta comunitate:

1. In primul rand, contul tau personal vivaSMS va fi creditat in cateva minute cu 200 de unitati de credit (echivalent cu 2 EUR). Bonus de  'Bun venit!'.

2. Dar mai mult de atat, vivaSMS iti ofera cele mai bune promotii, oferte last minute, discount-uri, invitatii la evenimente, direct pe telefonul tau mobil... tot ce ti se potriveste si este pe gustul tau sau … al prietenilor tai. Poti oricand sa transferi mesajul prietenilor tai atunci cand vrei sa profite si ei de o oferta care i-ar putea interesa.

3. Pentru fiecare SMS promotional pe care il vei primi de la vivaSMS contul tau va fi creditat cu 3 unitati de credit (3 centi).

4. Spune-le prietenilor tai despre vivaSMS si, in plus fata de ofertele extraordinare pe care le primesti de la companii, ai ocazia sa castigi bani mai multi. Pentru fiecare noua inregistrare valida in echipa ta primesti un bonus de 10 unitati de credit (10 centi), numai pentru primul nivel de recomandare.

5. Dar mai important de atat, pentru fiecare SMS promotional trimis in grupul tau de prieteni, pe 5 niveluri, tu primesti cate 1 unitate de credit (= 1 cent).


Toate aceste beneficii grozave reprezinta cu adevarat o valoare reala pentru tine si pentru comunitatea vivaSMS numai daca aceasta idee functioneaza impecabil si conceptul aduce valoare pentru companii (advertiseri). Iar asta inseamna ca pe de o parte sa iti actualizezi preferintele permanent, iar pe de alta parte sa impartasesti cat mai multor prieteni aceasta idee. Cu cat extindem mai mult comunitatea de utilizatori vivaSMS, cu atat mai multa valoare oferim companiilor si cu atat mai multe beneficii putem obtine noi, in calitate de utilizatori si de recomandatori.

Exemplu*

Daca tu recomanzi catre 3 prieteni si fiecare recomanda catre alti 3 prieteni de-ai lor, vei avea in echipa 363 de persoane pe 5 niveluri:
3 (nivel 1) + 3x3 (nivel 2) + 3x3x3 (nivel 3) + 3x3x3x3 (nivel 4) + 3x3x3x3x3 (nivel 5) = 363
Daca fiecare din aceste 363 de persoane primeste in medie 3 SMS/zi*, asta inseamna pentru tine peste 300 EUR/luna*:
363 x 3 SMS x 30 zile x 0,01 EUR/SMS = 326,7 EUR*
Dar daca recomanzi catre mai mult de 3 persoane ? De exemplu catre 30 sau 300 ? Atunci vei putea avea mii sau zeci de mii de persoane in echipa ta, pe 5 niveluri, iar castigurile vor fi pe masura.
Pentru cine ar putea sa valoreze foarte mult aceasta informatie ? Studenti, super conectori, influentatori, bloggeri, admini și moderatori de forumuri sau grupuri, in general persoane cu timp liber și cu acces la internet și la comunitati mari de oameni.

Cand recomanzi, trebuie sa transmiti esenta: faptul ca este gratuit, nu trebuie sa investesti bani, nu vinzi nimic.


*aceste sume sunt orientative si utilizate doar cu scop explicativ ; nu reprezinta o promisiune de castig, castigurile depinzand de implicare si de rezultate.