Introdu codul pe www.SignatureDesign.ro Concurs Kent 2013

Concurs Kent 2013                                                 
Perioada: 4 martie - 26 mai 2013
Produse participante:
  • Kent HD Blue
  • Kent HD Silver
  • Kent HD White
  • Kent HD Blue 100’s 
Codul se poate introduce aici pe www.SignatureDesign.ro
Premii:
 Promotia Kent Signature Design, cauta codul unic format din 9 sau 6 caractere alfanumerice, introdu-l pe www.SignatureDesign.ro si poti castiga:
Colecteaza si introdu codurile de sub capacele pachetelor participante si poti rezerva accesoriile Signature Edition dupa cum urmeaza:
 •  5 coduri pentru bricheta
• 15 coduri pentru tabachera
• 20 coduri pentru scrumiera
Dupa ce ai introdus numarul de coduri aferent premiului dorit, trebuie sa-ti alegi centrul de premiere din care vrei sa-l ridici. Pentru a primi premiul, este obligatoriu sa-l rezervi intr-un centru de premiere. In caz contrar, nu vei primi premiul. In cazul in care premiul nu este disponibil in centrul de premiere preferat de tine, poti sa alegi intre a selecta un alt centru de premiere, in care premiul este disponibil, si sa astepti pana vei fi instiintat prin SMS ca premiul tau a ajuns in centrul de premiere ales de tine.
In aceasta campanie, poti castiga maxim o bricheta, o tabachera si o scrumiera.
Poti introduce maxim 5 coduri valide pe zi.
Mai multe detalii privind conditiile de participare si acordare a premiilor sunt disponibile prin accesarea regulamentului oficial sau la infoline 021/207.00.88 (de luni pana sambata in intervalul orar 09:00 - 19:00).

 Inainte de a adauga coduri pentru a rezerva accesoriile colectiei Signature Edition, trebuie sa te inregistrezi introducand numarul de telefon


Campania se adreseaza exclusiv fumatorilor adulti cu domiciliul in Romania si varsta peste 18 ani.
Valoarea totala a premiilor 400 000 euro(tva inclus)

Infoline 021/207.00.88