Service Domo

SERVICE DOMO
Produsele cumparate din magazinele DOMO ce intra sub incidenta Legii 449/2003, actualizata, sunt insotite de certificate de garantie. Aceste certificate de garantie contin toate informatiile necesare legate de modul de asigurare a garantiei, perioada de garantie comerciala cat si informatiile necesare pentru contactarea unitatilor de service.
Daca aveti probleme cu unul din produsele achizitionate de la DOMO, va recomandam sa procedati dupa cum urmeaza:

1. Verificati daca ati citit cu atentie sectiunea de depanare rapida dedicata utilizatorului din manualul de utilizare, poate aveti rezolvarea la indemana fara a fi nevoie de suport de specialitate

2. Daca nu ati reusit si problema persista, urmati unul din pasii de mai jos:


A. Produsul  a fost achizitionat de la DOMO si este in perioada de garantie comerciala stipulata in certificatul de garantie.
In acest caz produsul dumneavoastra, daca respecta conditiile prevazute in certificatul de garantie, va fi reparat fara nici un cost de catre centrele de service autorizate.
Click aici pentru service online email contact: service@domo.ro

B. Aveti extindere de garantie sau plan de service asigurat


C. Produsul  a iesit din perioada de garantie sau a fost cumparat din alta parte.
Nici o problema, centrele de service autorizate va stau la dispozitie si va pot ajuta in rezolvarea problemei aparute
Click aici pentru service online De asemenea puteti contacta Service-ul Domo prin email: service@domo.ro

In cazul in care ati pierdut documentul fiscal de achizitie sau certificatul de garantie va puteti adresa magazinului DOMO de unde ati facut achizitia sau celui mai apropiat magazin DOMO.
Magazinul va poate elibera un duplicat al documentului fiscal, dumneavoastra avand grija sa mentionati doar numele si prenumele pe care s-a facut achizitia, luna si anul, modelul produsului achizitionat.
In ceea ce priveste eliberarea unui duplicat dupa certificatul de garantie, acest lucru poate varia in functie de politica fiecarui producator.
Atentie, majoritatea producatorilor au stipulat in conditiile de garantie ca pierderea certificatului de garantie duce implicit la pierderea garantiei.
Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va punem la dispozitie urmatoarele forme de contact:
EMAIL
TELEFON

informatii@domo.ro
service@domo.ro
Tg Secuiesc: 0267/363.012

Bucuresti: 021/316.93.93; 0800 805 805 (telverde)