Catalog online Leonardo 2023

Luna aceasta, profitati de ultimele noutati, oferte, promotii si reduceri din noul Catalog Leonardo online. Reduceri la Leonardo.
Perioada valabilitate: 2023


* catalogul/revista se va deschide intr-o fereastra noua,  in varianta online





Magazine Leonardo:

Adjud (1), Alba Iulia (2), Alexandria (1), Arad (4), Bacau (3), Baia Mare (3)
Barlad (1),Beius (1), Bistrita (2), Botosani (1), Braila (3), Brasov (3)
Bucuresti (15), Buzau (2), Calarasi (1), Campina (1), Campulung Muscel (1)
Caracal (1), Caransebes (1), Cluj Napoca (4), Constanta (6), Craiova (3)
Curtea de Arges (1), Deva (2)
Dr. Turnu Severin (2)
Falticeni (1)
Focsani (2)
Galati (3)
Gheorghieni (1)
Giurgiu (1)
Hunedoara (1)
Iasi (4)
Lugoj (1)
Mangalia (1)
Medgdia (1)
Medias (1)
Miercurea Ciuc (1)
Motru (1)
Odorhei (1)
Onesti (1)
Oradea (7)
Pascani (1)
Petrosani (1)
Piatra Neamt (2)
Pitesti (4)
Ploiesti (2)
Reghin (1)
Resita (1)
Rm. Sarat (1)
Rm. Valcea (2)
Roman (1)
Satu Mare (2)
Sf Gheorghe (1)
Sibiu (1)
Sighetu Marmatiei (1)
Sighisoara (1)
Sinaia (1)
Slatina (1)
Slobozia (1)
Suceava (4)
Targoviste (1)
Tecuci (1)
Tg. Mures (2)
Tg.Jiu (2)
Timisoara (6)
Tulcea (1)
Turda (1)
Vaslui (2)
Zalau (1)





Pantofi confortabili, la moda, pentru toate varstele si gusturile, cu un raport corect intre calitate si pret, au constituit si sunt pentru Leonardo armele principale prin care a reusit sa devina lider de piata in comertul en detail cu incaltaminte, din momentul deschiderii primului magazin in anul 1994 in Oradea si pana in clipa de fata. Compania noastra detine astazi in gestionare directa 139 de magazine in total, care insumeaza o suprafata de 62.394 mp si sunt situate in 69 de orase din Romania, avand cel putin un magazin reprezentativ in fiecare capitala de judet, iar in Bucuresti 15 magazine. 


       Din acest punct de vedere firma noastra este printre putinele societati comerciale care acorda o atentie deosebita tuturor potentialilor clienti din Romania, prin acoperirea in intregime a cererii indiferent din care anume zona a tarii noastre provine.

  
     




         Nu este usor sa devii lider de piata si mai greu este sa te mentii in frunte. Datorita politicii comerciale flexibile, firma noastra a reusit si reuseste cu succes sa-si adapteze oferta de marfa cat mai aproape de potentialul existent al pietei din Romania si astfel  in anul 2010 a vandut peste 5 milioane de  perechi de incaltaminte, iar cu o cifra de afaceri de peste 65 mil euro se afla cu mult inaintea celorlati competitori in domeniu, chiar daca intre timp concurenta pe piata din Romania a crescut prin aparitia liderilor mondiali in comertul de acest gen. Furnizorii nostrii de marfa s-au specializat in producerea modelelor care sunt in tendinta pe piata din Europa, cu toate ca  multi dintre ei se afla pe continente diferite, iar buna colaborare de mai bine de un deceniu cu acestia a avut un efect pozitiv prin reducerea continua a preturilor de achizitie oferite firmei noastre.
 


Leonardo prin oferta completa de marfa pentru toate varstele, comercializeaza pantofi de calitate superioara la preturi foarte accesibile si daca pentru incaltamintea din piele naturala avem marcile renumite precum Patrizia Rigotti si Prima Donna la femei  si  Pablo Castillia sau Best Walk  la barbati, la capitolul moda marcile Afrodita sau Amanda la femei precum si Casanova sau Fernando la barbati, ofera cele mai noi creatii in domeniul fashion clientilor nostrii. Pentru copii, marcile Fun Girls si Pluto, ofera intreaga gama de incaltaminte la preturi forte acesibile. Prin aceasta, firma noastra  satisface cererile clientilor care s-au obisnuit sa gaseasca intotdeauna in magazinele noastre pantoful de buna calitate la cel mai bun pret de pe piata.